Детски площадки за игра
за деца инвалиди за игри галерия проекти направи си сам контакти пишете връзки

Децата заслужват по-вече!

ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТКА, ДОСТАВКА, МОНТАЖ, ПОДДРЪЖКА НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА, ЗАБАВЛЕНИЯ И ОБУЧЕНИЕ

Тясно специализирана фирма за изграждане на площадки за игра на деца с физически недостатъци и умствена изостаналост, както и такива ползващи инвалидни колички.

Укрепването и запазването здравето на децата е ценност и е задължение на всички. Детската площадка е мястото, което способства за физическото развитие, издържливоста и ловкоста на децата.
При изграждането на детските площадки е необходимо да се съобразим с множество фактори, влияещи на развитието на децата. Важно е елементите на детската площадка да са не само с привлекателна външност, но да са функционални и полезни за децата. И най-важното – да обезпечават безопасна игра и развлвчение.
Представените от нас детски съоръжения са собствена разработка и производство. Детските площадки съчетават в себе си безопасност, надежност и естетичност. Конструирани са от дървени, метални и композитни елементи, които издържат на температурните изменения и натоварванията и дават възможност в изключително кратки срокове да се монтира цялостен детски комплекс.
Индивидуалния подход към всеки клиент - е основен принцип в нашата работа. Детската площадка винаги се изработва, отчитайки Вашите желания и финансови възможности

Детските площадки отговарят на изискванията на "НАРЕДБА № 1 ОТ 12 ЯНУАРИ 2009 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА УСТРОЙСТВОТО И БЕЗОПАСНОСТТА НА ПЛОЩАДКИТЕ ЗА ИГРА"

БиоЛат-БГ ООД, Велико Търново
biolat_bg@abv.bg
+359 897 97 62 52 +359 897 97 63 73



Hosted by uCoz